Binnenkijken bij T2: Een digitale rondleiding door ons nieuwe kantoorpand

Bregje Leeuwestein on 4 januari 2022

Sinds de lente van 2021 zijn wij met ons architectenbureau én bouwonderneming gevestigd aan de Wijnbergseweg in Doetinchem. De combinatie tussen het architectenbureau en de bouwonderneming is uniek. Met deze synergie kunnen we onze klanten nog beter bedienen als volwaardige en volledige dienstverlener in de bouwsector. Een unieke onderneming vraagt om een bijzonder kantoor. We hebben op creatieve wijze invulling gegeven aan onze eigen huisvesting en een plek gecreëerd voor onze creatieve, professionele en gedreven ontwerpers, bouwkundig tekenaars en projectmanagers.

Door het coronavirus geen feestelijke opening
Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten heel erg belangrijk. De opening van ons kantoorpand hadden wij graag groots gevierd. Door de maatregelen rondom het coronavirus is dit tot op heden nog niet mogelijk geweest. Daarom nemen wij jullie door middel van foto’s mee op een digitale rondleiding op onze social media, in de reeks #BinnenkijkenbijT2.

Bekijk de digitale rondleiding op onze socials
Ben jij benieuwd naar de keuzes die wij hebben gemaakt bij de bouw van ons kantoorpand? Ga dan naar onze socials en bekijk de berichten onder de hastag #BinnenkijkenbijT2.

Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.