Waarmee wij u van dienst kunnen zijn

T2 is er voor particulieren en bedrijven.

Particulieren
Bouwen is voor de meeste mensen geen alledaags werk. Terwijl het bouwproces altijd weer een zeer complex verhaal is. Daarbij komt u voor de meest uiteenlopende vragen te staan: Hoe krijg ik m’n huisvestingwensen optimaal beantwoord? Welk budget moet ik uittrekken? Wie realiseert de bouw en wie controleert de kwaliteit? Waar regel ik de vergunningen? T2 is hierin uw betrouwbare en ervaren partner.
Meer informatie

Bedrijven
T2 geeft op creatieve wijze invulling aan uw bedrijfshuisvesting, wensen met doordachte en efficiënte ontwerpen. Daarnaast begeleiden wij bedrijven, instellingen en projectontwikkelaars tijdens alle onderdelen van het bouwproces. Wij zijn een partner met verstand van bouwen, die u alle zorgen uit handen neemt. Begin uw bouwplan met een goed gesprek en neem vrijblijvend contact met ons op.
Meer informatie

Stappenplan

Ontwerp en advies

T2 geeft op creatieve wijze invulling aan uw huisvestingswensen met doordachte en efficiënte ontwerpen. Ruimtelijke kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, als ook een goede vertaling van de functionaliteiten. Dit gebeurt met de allerbeste 3D software.

Bouw

T2 begeleidt bedrijven, instellingen, project-ontwikkelaars en particulieren tijdens alle onderdelen van het bouwproces. We beschikken over ruime ervaring met uiteenlopende bouwopdrachten. Onze referenties spreken voor zich!

Projecten

T2 ontwikkelt in eigen beheer compleet nieuwe ontwikkelingen (onder andere bedrijfsverplaatsingen en herontwikkelingslocaties), draagt zorg voor exploitatie en heeft op het gebied van deze projecten inmiddels een ruime expertise opgebouwd.