Een nieuwe bedrijfsfilm in samenwerking met Orange Films

Bregje Leeuwestein on 5 april 2022

Je moet van je droom werkelijkheid maken. Dat is waar wij heilig in geloven en naar handelen. Vandaar dat wij de handen ineen hebben geslagen met Orange Films en aan de slag gaan met onze eigen ludieke bedrijfsfilm. Een langgekoesterde wens van Olaf Sluyter (directeur van T2 Groep) die werkelijkheid wordt. We kunnen prijsgeven dat dit geen standaard bedrijfsfilm gaat worden.

Anders dan anders

Het blijkt maar weer dat een waardevol netwerk zijn vruchten afwerpt. Olaf Sluyter en Robin Kroesen (eigenaar Orange Films) kennen elkaar via de voetbalclub in Gaanderen. De link werd snel gelegd. Olaf wilde een ludieke bedrijfsfilm en Robin wist daar wel raad mee. Tijd dus om de krachten te bundelen. De eerste brainstormsessie werd gepland. Het idee: het maken van een bedrijfsfilm dat anders is dan anders. Maar wel op z’n Achterhoeks.

Kijk mee achter de schermen

Inmiddels is het script geschreven en wordt de planning voor de aankomende periode gemaakt. De productie wordt in gang gezet. Locaties in Doetinchem en omstreken worden gescout. Props, kleding en attributen worden geregeld. In mei is het dan zover en zullen we gaan draaien. We zullen jullie via onze socials meenemen in het proces en een kijkje achter de schermen geven. Wij verwachten dat the making off immers zo leuk wordt als het eindproduct.

Wij kijken uit naar deze samenwerking met Orange Films.

Mis het niet! Volg ons op LinkedIn, Instagram en Facebook.