Je bent ingeloot voor een kavel op Heideslag in Wehl, wat nu? 

Bregje Leeuwestein on 21 februari 2024

Je bent een van de gelukkigen die ingeloot is voor een kavel op het prachtige project Heideslag. Gefeliciteerd! Een unieke kans om je droomhuis te realiseren in een van de meest gewilde woonwijken. Maar wat zijn de volgende stappen? T2 Groep begeleidt je graag door dit spannende traject.

Stap 1: Kennismaken met T2 Groep

Bij T2 Groep begrijpen we dat het realiseren van een droomhuis meer inhoudt dan alleen het bouwen van muren. Het gaat om het creëren van een thuis. Daarom nodigen we je eerst uit voor een persoonlijk gesprek waarin we al jouw wensen en eisen bespreken.

Stap 2: Ontwerp en planning

Samen met ons team van ervaren architecten en ontwerpers gaan we aan de slag om jouw visie tot leven te brengen. We bespreken ontwerpopties, materialen en de nieuwste bouwtechnieken die passen bij jouw unieke stijl en bijvoorbeeld het duurzame karakter van Heideslag.

Stap 3: Vergunningen en regelgeving

Een cruciale stap in het proces is het verkrijgen van de nodige vergunningen. T2 Groep neemt deze complexe taak op zich. Wij onderhouden de contacten met de gemeente Doetinchem en zorgen ervoor dat jouw bouwplannen voldoen aan alle regelgeving.

Stap 4: De bouw van jouw droomhuis

Met alle plannen goedgekeurd en vergunningen op zak, is het tijd om de bouw te starten. T2 Groep staat garant voor een vlekkeloos bouwproces, waarbij kwaliteit en communicatie voorop staan. We houden je continu op de hoogte van de voortgang.

Waarom kiezen voor T2 Groep?

  • Persoonlijke aanpak: Jouw wensen staan centraal in elk stadium van het bouwproces.

  • Totaalconcept: Van ontwerp tot oplevering, wij bieden een complete service.

  • Betrouwbare partner: Jarenlange ervaring en een sterk netwerk zorgen voor een soepele realisatie van jouw bouwproject.

  • Duurzaam bouwen: Wij zijn toegewijd aan het realiseren van energiezuinige woningen die bijdragen aan een duurzame toekomst.

Wij leggen in enkele duidelijke stappen aan je uit hoe wij te werk gaan, van A tot Z. 

Koffie?

Het avontuur van het bouwen van je eigen huis op Heideslag begint bij de loting, maar gaat pas echt beginnen op het moment dat je jouw ideeën werkelijkheid ziet worden bij ons aan tafel. Wil je eens vrijblijvend kennismaken of bepaalde opties bespreken? Dat mag! We nodigen je graag uit voor een goede bak koffie aan de Wijnbergseweg 105a in Doetinchem. Neem contact op!

Wil je meer weten over Heideslag Kiefland in Wehl? Dat kan hier!