Particulieren

“Een creatief eigen ontwerp kan betaalbaar en zoals jij dat wil”
T2 maakt vanuit een gevoel voor design een praktisch ontwerp. Gevoel voor stijl, maar down-to-earth en vriendelijk. Korte lijnen en een positieve samenwerking zijn daarbij belangrijk voor een goed eindresultaat.

T2 is betrokken bij alle facetten: van het ontwerp, tot en met de realisatie en oplevering.

U heeft een woondroom, een huisvestingsvraagstuk, een woonwens, maar u weet niet hoe u dit uit zou kunnen voeren? Er zijn in uw ogen alleen maar vragen en problemen. Welk budget hiervoor nodig is, wat erbij komt kijken: wie realiseert de bouw en wie controleert de kwaliteit? Waar regel ik de vergunningen?

Bij T2 bent u aan het juiste adres. Wij laten onze eigen ontwerpen tot leven komen door een totaaloplossing te bieden: het ontwerpproces en de uitvoer, de bouw en de oplevering. Hierdoor kunnen wij uw wensen optimaal beantwoorden. Van de eerste schets tot de oplevering van de woning en alles daar tussenin: T2 staat voor u klaar.

Uw droomhuis is dichterbij dan u denkt!

Ontwerp en advies

T2 geeft op creatieve wijze invulling aan uw huisvestingswensen met doordachte en efficiënte ontwerpen. Ruimtelijke kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, als ook een goede vertaling van de functionaliteiten. Dit gebeurt met de allerbeste 3D software.

Bouw

T2 begeleidt bedrijven, instellingen, project-ontwikkelaars en particulieren tijdens alle onderdelen van het bouwproces. We beschikken over ruime ervaring met uiteenlopende bouwopdrachten. Onze referenties spreken voor zich!

Projecten

T2 ontwikkelt in eigen beheer compleet nieuwe ontwikkelingen (onder andere bedrijfsverplaatsingen en herontwikkelingslocaties), draagt zorg voor exploitatie en heeft op het gebied van deze projecten inmiddels een ruime expertise opgebouwd.