Vrijstaande woningen De Kwekerij in WijnbergenOver dit project

Vrijstaande woningen De Kwekerij in Wijnbergen

In het oostelijk deel van Wijnbergen wordt een nieuw woongebied onwikkeld: De Kwekerij. Wijnbergen De Kwekerij – grenzend aan de Kapperskolk – krijgt een groene uitstraling en grote biodiversiteit. Er komen ongeveer 135 energieneutrale woningen, gebouwd met respect voor de natuur (denk aan houten gevels, grasdaken/daktuinen). Een prettige plek om te wonen omdat er ruimte is voor ontmoeting in de vorm van buurttuinen en (natuurlijke) speelplekken.

  • Architect: T2

Ontwerp

U heeft een droom of een wens voor een nieuwe woning. Als architectenbureau en bouwonderneming onder één dak kunnen we  u nog beter bedienen als volwaardige en volledige dienstverlener in de bouwsector. Samen bespreken wij uw wensen, dromen en ideeën. We kijken samen naar de mogelijkheden en geven hierin ons advies. Als betrouwbare partner staan wij gedurende het hele ontwerp- en bouwproces naast u. Lees meer over onze werkwijze.

Bent u ingeloot voor een kavel op De Kwekerij? Dan hebben wij een speciale actie voor u. Als goede buur bieden wij u een GRATIS ONTWERP om te zorgen voor een vliegende start van de bouw van uw droomhuis.

Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en vertellen meer over de voorwaarden.

Tel.: 0314-212169
Mail: info@t2groep.nl

Meer informatie over project De kwekerij in Wijnbergen vindt u hier.

Terug naar projecten