Nieuw- en verbouw Netterden Zand en GrindOver dit project

Nieuw- en verbouw bedrijfspand

Wens
Het kantoorpand van deze zandwinning is na 25 jaar trouwe dienst toe aan vernieuwing, en tevens is er een wens voor een extra mogelijkheid voor vergaderen van groepen tot ca. 20 personen.

  • Architect: T2

Ontwerp
In overleg met de opdrachtgever hebben we allereerst de ruimtes opnieuw bekeken en geoptimaliseerd. Zo zijn er wanden verplaatst of zelfs helemaal verwijderd. Door de prachtige locatie aan een groot meer, ontstaan door de zandwinning, is een ontwerp gemaakt voor een vergaderpaviljoen, waarbij het zicht over dit meer maximaal kan worden benut. Door een waaiervormig ontwerp van dit paviljoen, met een opgaand dak zie je de absorptie van de locatie door deze nieuwe toevoeging aan dit gebouw.

Terug naar projecten