Bregje Leeuwestein on 10 november 2020

Voordat we met T2 in aanraking kwamen, zaten we met de vraag hoe we onze woning zodanig aanpassen dat het toekomstbestendig wordt met genoeg ruimte voor opgroeiende kinderen. We wilden graag dat het oude en het nieuwe samen zou smelten.

Waarom we voor T2 hebben gekozen is omdat we toch wel onder de indruk waren van de vormgeving die Olaf ook bij andere projecten heeft gedaan, maar ook overall zijn manier van open staan, met ons meekijken, kijken naar ideeën. Ook vooral de toegankelijkheid, en hoe hij overal voor open staat. 

Een architect kan heel erg zijn eigen ideeën hebben, maar wat wij gemerkt hebben is dat Olaf ook echt met ons meedacht en niet alleen zijn ding bij ons neerlegde, maar juist ook met onze ideeën aan de slag ging. De match tussen onze wens en zijn ideeën dat is het uiteindelijk geworden. De grootste toegevoegde waarde van T2 is voor ons dat ze verder kijken dan waar wij eigenlijk stoppen met kijken. Dat ze lef hebben, dat ze durven. Zoals het nu is geworden, dit hadden wij zelf nooit zo bedacht.

Mocht je een woondroom hebben, in welke vorm dan ook. Dan is T2, vinden wij, een hele aantrekkelijke partij om mee in gesprek te gaan. Als je kijkt naar wat we hier nu neer hebben gezet met z’n allen, daar zijn we enorm trots op.