Een nieuw vergaderpaviljoen voor Netterden Zand en Grind

Bregje Leeuwestein on 6 september 2022

Het kantoor van Netterden Zand en Grind, prachtig gelegen in Gendringen (GLD), is verbouwd en verduurzaamd. Over het ontwerp- en bouwproces spraken wij met Johan Heutinck, Quality manager bij Netterden Zand en Grind. “De toegevoegde waarde van T2 in dit hele proces is dat zij onze wensenlijst hebben omgezet naar een concreet en sprekend ontwerp. Het resultaat stemt tot grote tevredenheid”.

In verband met uitbreiding van het personeel werd de bestaande vergaderkamer in kleinere kantoren opgedeeld. Daarom was het noodzakelijk om een nieuwe vergaderlocatie te bouwen. Daarmee ontstond het vergaderpaviljoen. Tegelijkertijd zijn er diverse maatregelen getroffen om het kantoorpand te verduurzamen en bouwden wij een toiletgroep voor mindervaliden.

“Wij hebben een idee voor de globale vormgeving en locatie van het nieuwe vergaderpaviljoen ingebracht; T2 heeft dat daarop verder vormgegeven, ingepast in het omringende landschap en een logische aansluiting met de bestaande bebouwing getekend. T2 heeft onze wensenlijst omgezet naar een concreet en aansprekend ontwerp.”, aldus Johan.

Wij faciliteerde Netterden Zand en grind tijdens het hele proces. Van de ontwerpfase, de bouw tot en met het omdraaien van de sleutel bij de oplevering.

Johan: “Wij zijn tevreden over het ontwerp- en bouwproces, dat behoorlijk ingrijpend was. Tijdens de verbouwing hebben wij gewoon door kunnen werken. Door de korte overleglijnen, hun nuchtere Achterhoekse mentaliteit en creativiteit, onderscheidt T2 zich van andere bouwondernemingen en architectenbureaus. Het resultaat dat T2 heeft opgeleverd stemt dan ook tot grote tevredenheid. Het is een prachtige vergaderlocatie geworden met een fraai uitzicht en een prettig binnenklimaat. Tevens heeft de verbouwing de gewenste duurzame effecten gehad.”

Lees en bekijk hier meer over het vergaderpaviljoen van Netterden Zand en Grind.