T2.0 | T2 tekent voor bouwresultaat

T2 on 25 mei 2020

T2 Groep lanceert vandaag hun nieuwe website. Het vertrouwde www.t2groep.nl heeft een compleet nieuw ontwerp én een nieuw logo + nieuwe huisstijl.

Nieuw logo

In het nieuwe logo, waar de basis wordt gevormd door het beeldmerk in combinatie met de typografie, staan de T en de 2 in verbinding met elkaar. ‘Het oogt als een geheel, het verbeeldt de samenwerking en het proces dat we samen met onze opdrachtgevers doorlopen, van eerste ontwerp tot oplevering van de bouw’ aldus Olaf Sluyter, directeur van T2 Groep.

We verhuizen dit najaar naar ons nieuwe pand in Doetinchem. In het oude logo zat de molen verwerkt, onze huidige locatie in Hengelo. Het was dus ook tijd voor een nieuw logo, en een nieuwe huisstijl. Een opfris beurt voor T2: T2.0.

Vanuit Doetinchem wil T2 de hele Achterhoek gaan bedienen en hét architectenbureau van de Achterhoek worden.

Tekent voor bouwresultaat?

Doordat wij onze werkmaatschappijen aan elkaar verbinden, kunnen we turn-key oplossingen bieden. Onze diensten houden niet op bij het ontwerp, maar we laten het ontwerp tot leven komen.

Wij willen onze klanten van de eerste schets tot de oplevering van het bouwwerk kunnen helpen. T2 biedt de oplossing voor het gat: van ontwerp tot uitvoering, we beheersen de complete keten. We zijn een architectenbureau met bouwbedrijf, dat is uniek in deze branche.