T2 ontwikkelt Tiny Houses

T2 on 24 oktober 2023

In de huidige maatschappij, waarbij bouwprijzen toenemen, processen voor vergunningen steeds langer duren, en duurzaamheid een steeds belangrijker begrip wordt, heeft T2 gemeend om in de wereld van Tiny Houses een oplossing te zoeken voor deze thema’s.
In samenwerking met Saambouw B.V. uit Wehl, is daarom besloten om voor deze steeds groter groeiende markt een systeem te ontwikkelen dat aansluit bij de vraag voor deze doelgroep.

Vanuit een slim bedachte module zijn er eindeloze mogelijkheden te bedenken voor een gevarieerd aanbod tiny houses. Of het nu om een kleine starterswoning gaat, een wat grotere mantelzorgwoning of een luxe woning voor 50 plussers, alles is mogelijk. Door de productiecapaciteit van Saambouw in hun hypermoderne werkplaats in Wehl zijn deze woningen prefab te maken en binnen een dag te plaatsen door heel Nederland.

Mocht u meer informatie willen ontvangen over deze slimme maar vooral ook zeer betaalbare oplossing, schroom dan niet en neem contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden te komen bekijken