© 2020 T2. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden. Privacyverklaring. Ontwerp & realisatie door Mull2media.

Team

Olaf Sluyter

Directeur/ eigenaar zijn van T2 betekent onder andere leiding geven aan een groep gepassioneerde vakspecialisten, waarbij ik vooral de omstandigheden van de werkzaamheden creëer en bewaak, en daar waar nodig ondersteun. Als creatief leider binnen T2 zorg ik voor een handtekening van ons bureau op architectonisch vlak, en ontwerp ik graag mee. Daarnaast bouw ik met T2 verder aan een toekomstbestendige organisatie waarbij we in de hele bouwkolom actief willen zijn.
Directeur / Interieurarchitect
olaf.sluyter@t2groep.nl

  Team

  Arnold Norde

  Als manager bouwzaken ben ik veelal bezig met projectvoorbereiding. Dat wil zeggen dat ik de calculatie verzorg en dat ik verantwoordelijk ben voor de inkoop. Ik bereid de bouw voor, en coördineer projecten tijdens de uitvoer.
  Projectmanager Bouw
  arnold.norde@t2groep.nl

   Team

   Michael Bloemendal

   Als hoofd tekenkamer ben ik verantwoordelijk voor al het tekenwerk binnen T2. Dit varieert van voorlopig ontwerp tekeningen tot aan werktekeningen. Zo doorlopen we samen met de opdrachtgevers het gehele proces van begin tot eind.
   Hoofd Tekenkamer
   michael.bloemendal@t2groep.nl

    Team

    Hugo Hermans

    Inmiddels ben ik 14 jaar werkzaam bij T2 als projectleider. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de communicatie tussen de opdrachtgever en alle onderaannemers. De kosten bewaking alsmede de kwaliteit en de planning maken ook onderdeel uit van het mooie werk als projectleider.
    Projectleider
    hugo.hermans@t2groep.nl

     Team

     Sander Knaven

     Als projectleider ben ik vooral te vinden op de bouw. Ik zorg ervoor dat het vooraf gestelde doel wordt behaald in samenspraak met de opdrachtgevers, maar ook in communicatie met de onderaannemers.
     Projectleider
     sander.knaven@t2groep.nl

      Team

      Cas Goossens

      Binnen T2 ben ik bezig met de visualisatie van woningen en andere projecten. Hierbij werk ik veel met programma’s als Revit en Lumion, en probeer ik het ontwerp zo goed mogelijk over te brengen naar de klanten. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de sociale kanalen binnen T2, waar wij zoveel mogelijk van ons werk proberen te delen, en mensen proberen te inspireren.
      Mediavormgever – Bouwkundig Tekenaar
      cas.goossens@t2groep.nl

       Team

       Stefan van Ravenhorst

       Architectuur is fantastisch.
       Mooie ontwerpen maken en samen met een enthousiaste opdrachtgever de tekening tot leven zien komen.

       Daar word ik gelukkig van!

       Interieurarchitect
       stefan.vanravenhorst@t2groep.nl