© 2022 T2. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden. Privacyverklaring. Ontwerp & realisatie door Mull2media.

Team

Olaf Sluyter

Directeur / Interieurarchitect
Directeur/ eigenaar zijn van T2 betekent onder andere leiding geven aan een groep gepassioneerde vakspecialisten, waarbij ik vooral de omstandigheden van de werkzaamheden creëer en bewaak, en daar waar nodig ondersteun. Als creatief leider binnen T2 zorg ik voor een handtekening van ons bureau op architectonisch vlak, en ontwerp ik graag mee. Daarnaast bouw ik met T2 verder aan een toekomstbestendige organisatie waarbij we in de hele bouwkolom actief willen zijn.
olaf.sluyter@t2groep.nl

Team

Arnold Norde

Projectmanager Bouw
Als manager bouwzaken ben ik veelal bezig met projectvoorbereiding. Dat wil zeggen dat ik de calculatie verzorg en dat ik verantwoordelijk ben voor de inkoop. Ik bereid de bouw voor, en coördineer projecten tijdens de uitvoer.
arnold.norde@t2groep.nl

Team

Michael Bloemendal

Hoofd Tekenkamer
Als hoofd tekenkamer ben ik verantwoordelijk voor al het tekenwerk binnen T2. Dit varieert van voorlopig ontwerp tekeningen tot aan werktekeningen. Zo doorlopen we samen met de opdrachtgevers het gehele proces van begin tot eind.
michael.bloemendal@t2groep.nl

Team

Cas Goossens

Mediavormgever – Bouwkundig Tekenaar
Binnen T2 ben ik bezig met de visualisatie van woningen en andere projecten. Hierbij werk ik veel met programma’s als Revit en Lumion, en probeer ik het ontwerp zo goed mogelijk over te brengen naar de klanten. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de sociale kanalen binnen T2, waar wij zoveel mogelijk van ons werk proberen te delen, en mensen proberen te inspireren.
cas.goossens@t2groep.nl

Team

Bram Ebbers

Bouwkundig Tekenaar
Als Bouwkundig Tekenaar bij T2 maak ik tekeningen voor verschillende fases van het ontwerp en werk ik deze uit in het programma Revit. De opdrachtgever krijgt daardoor een goed beeld hoe een project er in werkelijkheid uit kan zien.
bram.ebbers@t2groep.nl

Team

Stefan van Ravenhorst

Interieurarchitect
Architectuur is écht mijn vak. Ik maak graag mooie ontwerpen samen met de opdrachtgever. Samen zien we een ontwerp tot leven komen.
stefan.vanravenhorst@t2groep.nl

Team

Hugo Hermans

Projectleider
Inmiddels ben ik 14 jaar werkzaam bij T2 als projectleider. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de communicatie tussen de opdrachtgever en alle onderaannemers. De kosten bewaking alsmede de kwaliteit en de planning maken ook onderdeel uit van het mooie werk als projectleider.
hugo.hermans@t2groep.nl

Team

Sander Knaven

Projectleider
Als projectleider ben ik vooral te vinden op de bouw. Ik zorg ervoor dat het vooraf gestelde doel wordt behaald in samenspraak met de opdrachtgevers, maar ook in communicatie met de onderaannemers.
sander.knaven@t2groep.nl

Team

Stephan Boers

Werkvoorbereider Bouw
Als werkvoorbereider ben ik veelal bezig met de voorbereiding van onze bouwprojecten. Van calculatie, inkoop, planning tot aan de bouwkundige uitvoering detaillering. Samen met de projectleiders probeer ik een mooi eindresultaat te realiseren voor onze opdrachtgever.
stephan.boers@t2groep.nl

Team

Peter van de Putte

Hoofd financiële administratie
Al ruim 20 jaar ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie van T2. Ik hou de in- en uitgaande geldstromen in de gaten en waar nodig communiceer ik daarover met de opdrachtgevers, leveranciers en uiteraard intern. Daarnaast zorg ik ook voor tussentijdse verslagleggingen op projectniveau maar ook voor het hele bedrijf.
Administratie@t2groep.nl

Onze deur staat voor u open!

Wijnbergseweg 105a,
7007 AA Doetinchem (Gld)

0314–212169
info@t2groep.nl

MAIL ONS

info@t2groep.nl

BEL ONS

0314–212169

BEZOEK ONS

Wijnbergseweg 105A 7007AA Doetinchem