Vacature: Bouwkundig tekenaar (per direct, 40 uur)

Bregje Leeuwestein on 26 januari 2022

Van plan naar concreet idee. Jij weet daar raad mee. Als bouwkundig tekenaar geef jij vorm aan onze ontwerpen. Voor zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Jij wilt werken in een gedreven en creatief team met een Achterhoekse mentaliteit. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Je wilt groeien en jezelf ontwikkelen, maar hebt ook al kennis (en ervaring) van het vak. Wij groeien ook. Dus ben jij klaar om ons team te versterken als bouwkundig tekenaar?

Jij tekent voor bouwresultaat

Jouw werkzaamheden bestaan grotendeels uit het uitwerken van ontwerpen tot bestek-, technische- en werktekeningen voor diverse projecten van woningbouw tot en met utiliteitsbouw. Als onze bouwkundig tekenaar werk je zelfstandig, in fasegericht teamverband en met korte lijnen. We zijn een open organisatie met een Achterhoekse mentaliteit. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien in jouw kwaliteiten.

Wat heb jij als bouwkundig tekenaar in huis?

  • Je hebt affiniteit met het vakgebied.
  • Je bent een teamspeler met sterke sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je werkt accuraat, nauwkeurig en overzichtelijk.
  • Je hebt een relevante hbo-opleiding Bouwkunde (bijna) afgerond, of een afgeronde mbo-opleiding richting Bouwkunde met aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. 
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Het is een pré dat je kennis (en ervaring) hebt met Revit, AutoCAD en Photoshop.

Wij bieden je een thuis door…

  • jou te verwelkomen in een prettige, informele en uitdagende werksfeer.
  • jou de kans te geven zowel zelfstandig als in teamverband te werken aan verschillende uiteenlopende projecten.
  • jou de mogelijkheid te bieden jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen de organisatie middels projecten, opleidingen, trainingen en/of cursussen.
  • jou een fulltime dienstverband aan te bieden met goede arbeidsvoorwaarden conform cao voor architectenbureaus.

Waarom jij je thuis voelt bij T2

Wij zijn een bureau waarbij architectuur en bouwuitvoering samen komen. Onze organisatie kent diverse disciplines: een architectenbureau, bouwkundig tekenbureau, werkvoorbereiding en projectleiding/directievoering. Met al deze disciplines vormen we een team waarbij we zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers ontzien om tot het gewenste eindresultaat te komen. De samenhang van deze twee onderdelen maakt ons een sterke organisatie met diverse uiteenlopende projecten, doordat we vanaf de eerste gedachte tot en met de oplevering met nazorg klaar staan voor onze opdrachtgevers. Zowel in de particuliere als de zakelijke markt.

Jij tekent ervoor!

Vragen? Dan staan wij voor je klaar, zowel telefonisch als per mail. Wil jij direct solliciteren? We komen graag met je in contact. Mail jouw motivatie, CV en contactgegevens naar info@t2groep.nl, t.a.v. dhr. O. Sluyter.

Wil je meer weten over T2? Bekijk dan de projecten op onze website en volg ons ook op Instagram, Facebook en LinkedIn!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk onze vacaturevideo van bouwkundig tekenaar!