Onze visie en missie

Onze visie
T2 moet een bedrijf zijn waar u zich als klant mee wil identificeren. Het moet een community zijn waar u als particulier of bedrijf bij wilt horen. Onze klanten moeten het gevoel hebben dat ze geholpen worden met het huisvestingsvraagstuk waar ze mee bij ons komen, maar moeten ook op onze manier in de watten gelegd worden.

Opdrachtgevers moeten ambassadeurs worden van T2. Door onze werkmaatschappijen aan elkaar te verbinden en turn-key oplossingen te bieden, willen wij dat onze klanten van eerste schets tot oplevering van het bouwwerk bij ons geholpen kunnen worden. T2 biedt de totaaloplossing voor ontwerp en bouw in het centrum van de Achterhoek. T2 wordt dé designstudio van de Achterhoek.

Onze missie
De missie van T2 is om een bevlogen architectenbureau te zijn, waarbij maakbare, functionele architectuur de basis is voor creatieve oplossingen. Hierbij zijn de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid, efficiënt bouwen en levensloopbestendigheid niet meer weg te denken. Door middel van eigentijdse technologieën zoeken wij naar mogelijkheden om onze opdrachtgever te ondersteunen in het ontwerpproces, en met onze creatieve oplossingen zoeken we verrassende ingrepen die de ruimtelijke beleving naar een hoger niveau tillen.

Middels onze bouwonderneming kunnen wij een totaaloplossing bieden waardoor onze diensten niet bij het ontwerp ophouden. Het aannemen van een bouwproject is onze passie zodat we het ontwerp ook tot leven kunnen laten komen, en samen met onze opdrachtgever letterlijk de sleutel kunnen omdraaien.

Ontwerp en advies

T2 geeft op creatieve wijze invulling aan uw huisvestingswensen met doordachte en efficiënte ontwerpen. Ruimtelijke kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, als ook een goede vertaling van de functionaliteiten. Dit gebeurt met de allerbeste 3D software.

Bouw

T2 begeleidt bedrijven, instellingen, project-ontwikkelaars en particulieren tijdens alle onderdelen van het bouwproces. We beschikken over ruime ervaring met uiteenlopende bouwopdrachten. Onze referenties spreken voor zich!

Projecten

T2 ontwikkelt in eigen beheer compleet nieuwe ontwikkelingen (onder andere bedrijfsverplaatsingen en herontwikkelingslocaties), draagt zorg voor exploitatie en heeft op het gebied van deze projecten inmiddels een ruime expertise opgebouwd.