Ons kantoor is moeilijker bereikbaar door werkzaamheden aan de Wijnbergseweg!

Bregje Leeuwestein on 10 januari 2024

Van januari 2024 t/m juli 2024 vinden er werkzaamheden plaats aan de Wijnbergseweg en een deel van de Doetinchemseweg. De werkzaamheden worden in vier fases uitgevoerd. Ons kantoor blijft bereikbaar, maar het kan zijn dat je moet omrijden.

Omrijden via de Europaweg

Weggebruikers die de Wijnbergseweg en Doetinchemseweg gebruiken om vanaf de Bedrijvenweg naar het noordelijke deel van Doetinchem te gaan of andersom, kunnen het best de verdubbelde Europaweg nemen. Door de snelheidsverlaging op de Wijnbergseweg en Doetinchemseweg neemt daar de rijtijd toe, terwijl de rijtijd op de Europaweg is afgenomen door de verbeterde doorstroming. Daarmee is de route via de Europaweg sneller en veiliger.

Bel ons!

Wij worden tijdig door de gemeente op de hoogte gehouden van de werkzaamheden per fase. Je mag ons ook altijd even bellen voordat je vertrekt naar ons kantoor. Wij leggen je graag uit welke route jij het beste kunt nemen.

De werkzaamheden aan de Wijnbergseweg

​​De Wijnbergseweg en Doetinchemseweg verbinden de wijken ’t Weerdje, De Hoop en Wijnbergen met elkaar. De inrichting van deze wegen past niet bij de ligging in woonwijken. Daarom willen we beide wegen inrichten als een 30-kilometerweg.

Wil jij meer weten over de werkzaamheden aan de Wijnbergseweg en de kaart bekijken, dan verwijzen wij je graag door naar de website van de Gemeente Doetinchem.

Klik op de afbeelding om de interactieve kaart van de Wijnbergseweg in Doetinchem te bekijken.