Wij zijn T2

Bregje Leeuwestein on 7 maart 2022

Wij zijn T2, een architectenbureau en bouwonderneming onder één dak. Een unieke combinatie waarmee wij een gat in de markt vullen. Sinds maart 2021 zijn wij gevestigd aan de Wijnbergseweg in Doetinchem. Via #binnenkijkenbijT2 hebben wij u mee kunnen nemen in ons nieuwe kantoorpand. Maar wie werken hier wekelijks aan diverse (nieuw)bouwprojecten? Wie zijn de gezichten van T2? In de aankomende periode gaan wij via onze socials en op onze website ons team aan u voorstellen in “Wij zijn T2”.

T2 toekomstbestendig maken


Sinds 2018 staat Olaf Sluyter aan het roer van T2. Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest bij T2 was de overname voor hem een logische stap. Olaf heeft een duidelijk doel voor ogen: T2 toekomstbestendig maken. Dat kan hij niet alleen, maar doet hij samen met zijn nuchtere, Achterhoekse vakkundige collega’s op het gebied van architectuur en bouw. Olaf: “Ondernemen is in mijn optiek niet alleen goed zijn voor je klanten, maar ook voor je personeel. Ik denk dat ik als werkgever goed kan zorgen voor het welzijn van mijn werknemers, zodat deze ook belangrijk blijven voor de onderneming.”

De gezichten achter T2

In de aankomende periode stellen wij het team van T2 aan u voor. Want wie zijn de gezichten naast Olaf? Wat doen zij? Wat vinden zij bijzonder aan T2 en waarom werken zij daar zo graag? Bent u benieuwd? Houd onze socials en website in de gaten!

Wilt u alvast meer weten over het team van T2? Bekijk onze teampagina hier.