Zakelijk

“Een creatief eigen ontwerp voor uw bedrijfshuisvesting”
Wij geven op creatieve wijze invulling aan uw bedrijfshuisvesting wensen met doordachte en efficiënte ontwerpen. T2 begeleidt bedrijven, instellingen en projectontwikkelaars tijdens alle onderdelen van het bouwproces.

T2 neemt deel in compleet nieuwe ontwikkelingen en draagt zorg voor exploitatie en heeft hierin inmiddels een ruime ervaring opgebouwd. Wij zijn een partner met verstand van bouwen, die u alle zorgen uit handen neemt. Begin uw bouwplan met een goed gesprek en neem vrijblijvend contact met ons op.

T2 maakt vanuit een gevoel voor design een praktisch ontwerp. Gevoel voor stijl, maar down-to-earth en vriendelijk. Korte lijnen en een positieve samenwerking zijn daarbij belangrijk voor een goed eindresultaat.

T2 is betrokken bij alle facetten: van het ontwerp, tot en met de realisatie en oplevering.

De perfecte bedrijfshuisvesting is dichterbij dan u denkt!

Ontwerp en advies

T2 geeft op creatieve wijze invulling aan uw huisvestingswensen met doordachte en efficiënte ontwerpen. Ruimtelijke kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, als ook een goede vertaling van de functionaliteiten. Dit gebeurt met de allerbeste 3D software.

Bouw

T2 begeleidt bedrijven, instellingen, project-ontwikkelaars en particulieren tijdens alle onderdelen van het bouwproces. We beschikken over ruime ervaring met uiteenlopende bouwopdrachten. Onze referenties spreken voor zich!

Projecten

T2 ontwikkelt in eigen beheer compleet nieuwe ontwikkelingen (onder andere bedrijfsverplaatsingen en herontwikkelingslocaties), draagt zorg voor exploitatie en heeft op het gebied van deze projecten inmiddels een ruime expertise opgebouwd.